Frågor och svar

Vårt system är integrerat med den fantastiska tjänsten Ahrefs. Ahrefs utvärderar en sajts styrka genom att ta en titt på ålder, rykte online, backlinks till sajten (hur många och deras kvalitet) och mer. Med dessa data så kan Ahrefs ge det som de kallas för Domain rank eller DR.

Ju högre DR en sajt har, ju bättre boost kan den ge din sajt i Googles sökresultat.

Vårt system delar in sajter i 5 olika DR-grupper enligt följande:

Notera: Vi uppdaterar våra Ahrefs-data cirka 3-4 gånger per år. Därför kanske de Ahrefs-data du ser i vårt system inte alltid är 100 % korrekta. Men du får en god uppfattning av vilken styrka och rykte en webbplats har.

Vårt system är integrerat med fantastiska Ahrefs. Ahrefs uppskattar den organiska trafiken en sajt får per månad baserat på de nyckelord som sajten rankar med i Googles sökresultat. Resultatet baseras också på vilken sökvolym nyckelordet har per månad på Google samt vilka positioner en sajt har för de olika sökorden i sökresultaten.


Ju högre siffran för trafik per månad är, ju större är chansen att sajten får fin respekt från Google. Då kommer en länk från den sajten att fungera som boost för din hemsida i Googles sökresultat.

Vårt system delar in alla sajter i 4 olika trafik grupper i enlighet med Ahrefs siffror för organisk trafik per månad:

Notera: Vi uppdaterar våra Ahrefs-data cirka 3-4 gånger per år. Därför kanske de Ahrefs-data som finns i vårt system inte alltid är 100 % korrekta. Men du får ändå en god uppfattning om vilken styrka och rykte en webbplats har.

Vi ger en särskild bonus till kunder som köper webbtexter från oss.

Bonusnivåerna är enligt följande:

Välkomstbonus: EUR 40
Textbeställning för upp till EUR 999:  Ingen bonus
Textbeställning för upp till EUR 1000-1999:  EUR 100
Textbeställning för upp till EUR 2000-3999:  EUR 250
Textbeställning för upp till EUR 4000 eller mer:  EUR 450

Vi uppdaterar ditt bonusbelopp varje gång du köper webbtexter från oss eller då du använder bonus för att köpa backlinks.

Vill du beställa kvalitetstexter eller läsa mer om våra webbtext-tjänster? Kontakta oss

Det finns 3 sätt att ta reda på detta:

1. Med Ahrefs
Steg 1 – Logga in på ditt Ahrefs konto och skriv in din sajts URL i sökboxen.
Steg 2 – Klicka på menyn Backlinks i menyn som finns på vänstra sidan.
Steg 3 – Skriv in de domän som du funderar på att köpa länk från i sökrutan som finns på denna sida.
Steg 4 – Du kan också se om backlinks du hittar är do-follow eller no-follow.

2. Med Google Search Console 
Steg 1 – Logga in på Google sök och välj rätt sajt.
Steg 2 – Klicka på Links i den vänstra menyn.
Steg 3 – Klicka på Export knappen som finns längst upp till höger.

Steg 4 – Öppna filen som exporteras med Excel. Klicka Ctrl+F och leta efter sajter, en sajt åt gången. Nu kan du se om det finns sajter som redan länkar till din hemsida.

3. Vi kollar åt dig (Gratis!)
Vi återkommer snabbt med resultaten. Normalt sett inom 24 timmar – Kontakta oss

Vi tar emot betalningar med Visa, MasterCard, PayPal, och banköverföring.

Vi erbjuder 3 slags backlinks:

  1. Backlink i nytt inlägg – Det här är den populäraste formen av backlink. Den kan ge en hel del SEO-juice till din sajt. Den här typen av backlink är permanent (inte bara för ett års tid).

  2. Backlink i ett existerande inlägg (link insertion) – Länken läggs in på ett naturligt sätt på den valda sidan på sajten om detta är möjligt. Du kan själv välja vilken sida länken ska ligga på. Det är bara startsidan som inte går att välja fritt på detta vis då den kan ha ett annat pris. Den här länktypen är permanent (inte bara för ett år).
  3. Backlink på startsida – Det här är den starkaste formen av backlink. Den placeras på sajtens startsida (som ju är sajtens viktigaste sida). I vissa fall så kommer länken även att synas på andra sidor på sajten! Det här är länktypen som drar maximalt med SEO-juice till din hemsida. Den här länktypen finns inte tillgänglig på alla hemsidor, bara på några få.
    Den här typen av länk är inte permanent. Den gäller endast för 1 år. För det mesta kan du förlänga länken 2 eller 3 år. Detta till en extra avgift.

Nej, du behöver inte betala för innehållet!
Priserna du ser på vår sajt inkluderar dofollow länk, originellt innehåll och allt annat.
Du kan ladda upp din egen text samt bilder om du vill som kan användas för din länk. Då kommer den att redigeras för att möta sajtens krav.

Ja, du får rabatt när du köper många backlinks vid ett ordertillfälle enligt följande:

  • 1-3 backlinks: Ingen rabatt (går inte att diskutera priserna)
  • 4-9 backlinks: 10% rabatt
  • 10-19 backlinks: 15% rabatt
  • 20-29 backlinks: 20% rabatt
  • 30 backlinks eller fler: 30% rabatt

Vänligen notera att de flesta av sajterna som finns på Loyallinks ingår i rabattstrukturen du ser här ovan.
Det finns dock sajter som inte kvalificerar för dessa mängdrabatter och det innebär att rabatten inte gäller för dem. Detta beror på tekniska skäl. Du kan alltid skicka en fråga om rabatten för specifika sajter för att se om den gäller för din beställning.

Ibland erbjuder vi särskild rabatt för utvalda sajter. De ses då i en grön bubbla över raden för sajtens information i din lista.
Vänligen notera att det inte går att få dubbel rabatt. Om du väljer en sajt som har en rabatt just nu så får du den rabatten så länge som sajten inte ingår i en grupprabatt tillsammans med andra sajter.

Vissa sajter accepterar länkar som går till sajter med temat gambling och spel. Du kan ta reda på om en specifik sajt accepterar länkar för casino genom att läsa mer om sajten. Du kan också använda vår sökmotor för att sortera ut sajterna som accepterar backlinks för gambling!

Vissa sajter accepterar backlänks till hemsidor om finans och andra gör inte det. Du kan läsa vidare i informationen om varje sajt där du ser om den accepterar länkar för finans. Du kan också använda vår sökmotor för att gallra fram sajterna som accepterar backlinks för finans!

Nej, ingen av sajterna som finns med i vårt system accepterar backlinks för adult sajter!

Nej, ingen av sajterna i vårt system går med på länkbyte. Det är bara möjligt att få en backlink på sajterna i vårt system genom att köpa den.

Det här är ett vanligt dilemma. Du har en budget (till exempel EUR 2000) och nu måste du bestämma dig för hur du ska använda den. Ska du köpa fler länkar på svagare sajter eller några få länkar på riktigt starka sajter för denna summa?

Det finns inget tydligt svar på den här frågan eftersom det hela beror på flera faktorer.

Av vår erfarenhet så får du mer Google-respekt med 15-20 backlinks från svagare hemsidor hellre än 4-5 backlinks från starkare hemsidor.

Men ibland kan 1-2 backlinks från väldigt starka sajter ge mycket god effekt på din Google rank och det relativt snabbt.

Vårt förslag är att du försöker variera i enlighet med din budget. Försök att ha en mix av svaga och starka sajter i din länkprofil.

Nej, den särskilda bonusen är till för den som köper webbtexter. Om du vill beställa webbtexter så kan du alltid kontakta oss

Ja, vi uppdaterar vår databas med nya sajter med jämna mellanrum.
Vi lägger bara till sajter som vi personligen jobbar med. Det innebär att det är kvalitetssajter som går att lita på för backlinks som verkligen kommer att ge en push uppför Google-backen!

Vår specialitet är att bygga backlinks av hög kvalitet! Det här har vi gjort under många års tid och på ett effektivt sätt.
På grund av detta så är vår leveranstid för det mesta mycket snabb. Men det här beror förstås också på hur många backlinks du beställer.
Generellt sett så kan en eller två backlinks vara redo och live online inom 1-2 dagar.
Men om din beställning består av 10 länkar eller fler så kan leveranstiden landa på omkring 5-6 dagar tills alla backlinks är live.

Ja, det går bra. Du kan ange det datum du vill ha på Min lista sidan där det går att skicka instruktioner för din beställning. Om du vill att en eller flera backlinks ska publiceras vid ett visst datum så säger du till om detta. Vi gör vårt bästa för att se till att länkarna publiceras på önskad dag.

Nej, alla beställningar måste betalas i förskott för att vi ska kunna hantera dem.

Till skillnad från många andra backlinks tjänster som inte bryr sig om kvalitet på innehållet som det länkas från så är vi noga med att backlinks som kommer från oss ligger i texter med hög kvalitet. Det handlar om texter som erbjuder ett verkligt värde både för människor och sökrobotar.

Det här är väldigt viktigt för en av de parametrar som Googles bots kollar för att avgöra kvalitet på backlink är hur texten som finns omkring länken ser ut. Den måste också hålla hög kvalitet för att länken ska ses som kvalitativ.

När du beställer en backlink som ska lägga in i ett nytt inlägg så får du be om upp till 2 länkar till samma sajt i samma inlägg.

Till exempel:
Om du vill köpa en backlink på exempel.se och du vill att den ska peka mot sverige.se så får du ha med upp till 2 länkar i texten så länge som de båda pekar mot Sverige.se (kan vara olika sidor på sverige.se).

 

Om du vill ha fler än 1 länk i samma inlägg men länkar som pekar mot olika sajter så tillkommer det en avgift på 35% för varje länk du lägger till.

Till exempel:
Om du vill publicera länkar i ett nytt inlägg på exempel.se och länken där kostar EUR 100, och du vill ha en länk till Sverige.se och en till Italien.com och en till för Israel.com så kommer det totalt att kosta EUR 170 för alla 3 länkar i inlägget.
Det betyder alltså EUR 100 för första länken och sedan EUR 35 för varje extra länk i inlägget.

Ja, priset är detsamma om du köper från en existerande sida.