Våren kommer med gratis länkar på köpet! 
För varje länk du köper får du 2 länkar till helt gratis. Du väljer fritt de 2 gratislänkarna från länkarna som kostar upp till EUR 125.
Detta gäller oavsett vilken länk du köper från Loyallinks.se. Billig eller dyr länk.
Den här kampanjen gäller till och med den 22:a april, klockan 11.00. Därefter är det vanliga priser igen!
Frågor? kontakta oss eller läs frågorna och svaren

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
backlinks från artikelkatalog

Ska jag skaffa länkar från artikelkataloger?

Länkar från artikelkataloger är en möjlighet som förblir aktuell. Det här är en metod som många fnyser åt men det är inte korrekt. Om du publicerar en bra artikel på en bra katalog med ett gott rykte så kan den länken absolut vara en fördel för din sajt.

Det gäller bara att välja rätt artikelkatalog och att se till att artikeln som publiceras håller högsta möjliga kvalitet.

Kan jag få gratis länk från artikelkatalog?

Det finns flera artikelkataloger som låter dig publicera innehåll med dofollow länkar gratis mot att du förser dem med innehållet. Ett exempel på detta är Artikelkungen som är en tämligen enkel men stabil katalog.

Det finns också kataloger som inte ens kallar sig för kataloger. De kan ta betalt för publicering av nya artiklar. Det här kan också vara fallet på länkkataloger där man enbart ger en beskrivning av en hemsida för att länka till den.

Finns det risker med länkkataloger?

Om du publicerar innehåll och länkar på en länkkatalog som är full av tveksamt innehåll och länkar till olagliga sajter så är det inte bra. Du bör alltid ta en titt på att det rör sig om en seriös katalog som inte publicerar vad som helst.

Det finns också en risk för att katalogen läggs ner. Då försvinner dina länkar och du får fylla på med länkkraft från andra källor.

Ska du lägga tid på artikelkataloger?

Det kan finnas god anledning till att lägga lite tid på länkar från artikelkataloger. Men det här bör inte vara ditt huvudfokus. Att ha en god blandning av starka och svagare länkar är inte dumt. Och om du länkar från kvalitetstext som faktiskt ger något så är det klart att länken kan vara en boost även om den kommer från en sajt som uppenbarligen är till för att du ska kunna länka till din egen hemsida.

Om du vill ha kvalitetslänkar ska du ta en titt här!